Paieška
lt en

Projekto "Skate parko - paruoštukės" atidarymas

2023-07-18
Projekto "Skate parko - paruoštukės" atidarymas
Liepos 20 d., 18 val., #bendranoriai ir Luka Lesauskaitė - iniciatyvos ambasadorė - kviečia moksleivius į Smegduobių parką (riedlenčių parką) Pasvalyje, kuris virs milžinišku paruoštuku!
 
Programa:
18:00 Renginio pradžia - Projekto ambasadorės žodis
18:15 Kablys Skate parkas raiderių pasirodymas
18:30 Raiderių pamoka, kviečiame pasvaliečius prisijungti prie Skate parko paruoštukės ruošimo
19:00 Renginio pabaiga
 
Ant ekstremalaus sporto aikštelės rampų galėsime kartu klijuoti matematikos formules, istorijos datas ir kitus faktus, kuriuos mokytis nuobodu, tačiau pramogaujant įsiminti taps lengviau!
 
Renginio metu profesionalūs riedlentininkai taip pat parodys ekstremalių triukų ir pamokys važinėti visus norinčius.

Apie projektą:
 
Socialinio fondo agentūra (ESFA) 10 Lietuvos miestų įgyvendina projektą #Bendranoriai Pasvalyje: "Skate parko - paruoštukės", projekto ambasadorė Luka Lesauskaitė
Projekto tikslas: skatinti gyventojus aktyviau dalyvauti bendruomeninėje savanoriškoje veikloje.
Projektu siekiama ne tik padidinti gyventojų įsitraukimą į savanoriškas veiklas, bet ir parodyti, jog kiekvienas gyventojas gali prisidėti prie socialinių pokyčių ir problemų sprendimo savo bendruomenėje. 
“Skate parkas - paruoštukė”. Šiandien vaikai turi daug daugiau distrakcijų nuo mokslų - vis daugiau veiklų, spaudimo būti "kietais", ne mokytis, o leisti laiką su draugais, dėl ko gali nukentėti ir pažymiai, ir daug daugiau. Todėl įprastoje laisvalaikio praleidimo vietoje - skatepark'e - leidžiame jiems mokytis: svarbiausių istorijos datų, anglų k. veiksmažodžių išimčių, matematikos formulių. Kol jie leidžia laiką laisvai, negali išvengti ir mokslų.
 
Skateparko rampas paverčiame mokymosi paruoštukėmis (“špargalkėmis”), o pramogai renginio metu raiderių pasirodymą surengia profesionalų bendruomenė. Taip parodome, kaip vienu metu galime sujungti pramogas ir mokslus.
 
Projektas finansuojamas Europos socialinio fondo lėšomis.
 
Daugiau informacijos - https://bendranoriai.lt/naujienos
 
Savivaldybės administracijos informacija
 
 
Dalintis Facebook