Paieška
lt en

Kviečiame visus suinteresuotus asmenis teikti pasiūlymus dėl naujai rengiamos Pasvalio miesto vietos veiklos grupės 2023–2029 m. vietos plėtros strategijos

Kviečiame visus suinteresuotus asmenis teikti pasiūlymus dėl naujai rengiamos Pasvalio miesto...

Kviečiame visus suinteresuotus asmenis (viešąsias įstaigas, asociacijas, nevyriausybines organizacijas, verslo atstovus) teikti pasiūlymus dėl naujai rengiamos Pasvalio miesto vietos veiklos grupės 2023–2027 m. vietos plėtros strategijos.

Šia strategija siekiama ne vien atsverti bendruomenės problemas, bet ir stiprinti jos pačios socialinius, aplinkos bei ekonominius pranašumus, pasinaudoti jos turtais. Pasvalio miesto vietos veiklos grupė siekia padėti užmegzti ryšius tarp žmonių, įstaigų ir organizacijų. Kviečiame Pasvalio miesto problemas spręsti ir ateitį kurti kartu!

Pasiūlymus prašome teikti iki balandžio 28 d. el. paštu h.naglaziene@pasvalys.lt ir l.teiserskiene@eip.lt.

Vietos plėtros strategiją Pasvalio miesto vietos veiklos grupė rengia ir įgyvendina pagal 2021–2027 metų Europos Sąjungos fondų investicijų programos 4 prioriteto „Socialiai atsakingesnė Lietuva“ 4.7 konkretų uždavinį „Skatinti aktyvią įtrauktį, siekiant propaguoti lygias galimybes ir aktyvų dalyvavimą ir gerinti įsidarbinamumą“ ir 4.9 konkretų uždavinį „Didinant socialinę ir ekonominę marginalizuotų bendruomenių, migrantų ir nepalankias sąlygas turinčių grupių integraciją įgyvendinant integruotas priemones, įskaitant aprūpinimą būstų ir socialinių paslaugų teikimą.

Taip pat mielai prašome užpildyti anoniminę anketą, kuri padės suprasti Jūsų visų poreikį https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdiejjgkKpvFc_HPJ5b9zF3vLvIS5SAfwRWuv89PUmVF1P6Xw/viewform?fbclid=IwAR37O-BcxktQfAEKCGRj6Tq8uRGKvsNJIeLPV8syPvRVMJ1ksT93rZZjqns

Pasvalio miesto vietos veiklos grupės informacija

 

Dalintis Facebook