Paieška
lt en

Pasvalio rajono savivaldybės administracija atnaujina paraiškų priėmimą Pasvalio rajono jaunimo ir su jaunimu dirbančių organizacijų projektų finansavimo iš savivaldybės biudžeto lėšų konkursui

Pasvalio rajono savivaldybės administracija atnaujina paraiškų priėmimą Pasvalio rajono jaunimo...

Pasvalio rajono savivaldybės administracija atnaujina paraiškų priėmimą Pasvalio rajono jaunimo ir su jaunimu dirbančių organizacijų projektų finansavimo iš savivaldybės biudžeto lėšų konkursui.
Maksimali vieno projekto finansavimo suma, skiriama konkurso būdu – 1 000 Eur.
Paraiškas konkursui galima teikti iki 2022 m. balandžio 30 d. Pasvalio rajono savivaldybės administracijos Bendrojo skyriaus Asmenų aptarnavimo padalinyje, 1 aukšte (kab. 100), adresu Vytauto Didžiojo a. 1, Pasvalys, arba pasirašytas elektroniniu parašu, pasirašytas ir skenuotas arba fotografuotas siųsti el. paštu dokumentai@pasvalys.lt.
Informaciją teikia ir konsultuoja: Švietimo ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė Rima Šivickienė, el. paštas r.sivickiene@pasvalys.lt, tel.: +370 658 34 236, +370 656 67 885.

Pasvalio rajono jaunimo ir su jaunimu dirbančių organizacijų projektų finansavimo iš savivaldybės biudžeto lėšų tvarkos aprašas
Paraiškos forma

 Švietimo ir sporto skyriaus informacija

Dalintis Facebook