Paieška
lt en

2022 m. didelių gabaritų atliekų surinkimo grafikas

2022-04-14
2022 m. didelių gabaritų atliekų surinkimo grafikas

Informuojame, kad 2022 m.   AB   „Panevėžio   specialus   autotransportas“ organizuos nemokamą didelių gabaritų atliekų surinkimą iš Pasvalio rajono gyventojų apvažiavimo būdu.

Didelių gabaritų atliekos – seni baldai, namų ūkio santechnikos įrenginiai (vonios, kriauklės, praustuvai ir pan.), būsto įrenginiai (seni langų rėmai, durys ir pan.), virtuvės įranga (senos dujinės viryklės ir pan.), kiti dideli namų apyvokos daiktai. Didelių gabaritų atliekų surinkimo metu bus surenkamos ir netinkamos naudoti automobilių padangos (ne daugiau kaip 4 vnt. iš vieno atliekų turėtojo).

Bendrovei priklausantis specialus automobilis, surenkantis atliekas, stovės parinktose patogiai privažiuojamose aikštelėse. Atliekų turėtojai atliekas turi pristatyti nurodytomis dienomis į nurodytas vietas savo ar nuomotu transportu ir atliekas sukrauti į didžiatūrį atliekų surinkimo konteinerįPrašome nurodytose vietose nepalikti sukrautų atliekų prieš jų surinkimo dienąPalikus atliekas, jų sukrovimu turi pasirūpinti seniūnija.

DIDELIŲ GABARITŲ ATLIEKŲ SURINKIMO GRAFIKAS

Jeigu nurodytą dieną atliekų turėtojai negali pasinaudoti AB „Panevėžio specialus autotransportas“ teikiama paslauga, primename, kad didelių gabaritų atliekas atliekų turėtojai gali patys pristatyti į UAB „Panevėžio regiono atliekų tvarkymo centras“ eksploatuojamas didžiųjų ir pavojingų atliekų surinkimo aikšteles, esančias:

Mūšos g. 12 B, Pasvalys
Tel. 8 682 30 177, el. p. pasvaliosa@pratc.lt
II–V nuo 9:30 iki 18:30 val. pietų pertrauka nuo 13:00 iki 13:30 val.

Vytauto g. 52 B, Joniškėlis, Pasvalio r.
Tel. 8 672 25 943, el. p. joniskelissa@pratc.lt
VI nuo 9:00 iki 15:30 val. pietų pertrauka nuo 13:00 iki 13:30 val.

Minėtose aikštelėse didelių gabaritų atliekos yra priimamos nemokamai.
Atliekų turėtojai, patys negalintys atgabenti didelių gabaritų atliekų į aukščiau nurodytas aikšteles, gali išsinuomoti AB „Panevėžio specialus autotransportas“ transportą.
Išsamesnės informacijos teirautis tel. +370 60 7777 60, el. paštu uzsakymai@psa.lt

Dalintis Facebook