Paieška
lt en

Akcija “DAROM” 2020! KVIEČIAME REGISTRUOTIS!

2020-03-25
Akcija “DAROM” 2020! KVIEČIAME REGISTRUOTIS!

Sveiki!

Kviečiame visus įmonių, įstaigų ir organizacijų vadovus, darbuotojus, partnerius ir visų kitų įmanomų grupių ar organizacijų atstovus, jų artimuosius ir draugus REGISTRUOTIS ir dalyvauti „Darom 2020” akcijoje! 
Remiantis LR Vyriausybės rekomendacijomis, dėl COVID-19 padėties, akcijos DATA TIKSLINAMA. MUMS ITIN SVARBI DETALI DALYVIŲ REGISTRACIJA, kad galėtume Jus informuoti apie pokyčius. 

 Registruotis

DATA

“Darom” šeštadienis
 - pagrindinė akcijos diena visoje Lietuvoje. Pradžia 10:00 val.
“Darom” penktadienis - diena, kai tvarkosi didelė dalis įmonių, mokyklų ir kitų kolektyvų.
Kita diena yra taip pat tinkama, kartu su “Darom” ar individualiai. 

VIETA 

Visą informaciją apie susirinkimo vietas, planuojamą dalyvių pasiskirstymą atsiųsime tik užsiregistravusiems asmenims ir/ar visų tipų organizacijoms bei grupėms, tad prašome užsiregistruoti!
DAROM IKI GALO. IŠVALOM VISĄ LIETUVĄ! Šių metų “Darom” akcija, įvyksianti balandžio 18 d., yra tik pradžia mūsų didžiojo tikslo - išvalyti visą Lietuvos teritoriją (visus 65.000 km2, kiekvieną m2) nuo šiukšlių, ten kur teisiškai ir fiziškai įmanoma tai padaryti. Valymas tęsis iki 2021 m. spalio ir tam mums reikės 10.000+ savanorių. Skaityti daugiau...
TAPKITE “DAROM” ŽYMĖTOJU! Turime tikslą sužymėti šiukšlinas vietas kiekviename Lietuvos kvadratiniame kilometre. Prisijunkite prie “Darom” žymėtojų būrio ir užfiksuokite Jums jau žinomas ar pastebėtas naujas šiukšlinas vietas. Pereiti į žemėlapį


PAREMKITE “IŠVALOM VISĄ LIETUVĄ!”
Trumpuoju numeriu 1406 - 2 EUR (SMS su tekstu DAROM 2020)   
Bilietai.lt   |  1.2% GPM   |      Paysera    |    Patreon

“Darom” komanda

Dalintis Facebook