Paieška
lt en

Rugsėjį – didelių gabaritų atliekų surinkimas

2023-09-11
Rugsėjį – didelių gabaritų atliekų surinkimas

Informuojame, kad 2023 m. rugsėjo mėnesį AB „Panevėžio specialus autotransportas“ organizuos nemokamą didelių gabaritų atliekų surinkimą iš Pasvalio rajono gyventojų apvažiavimo būdu.

Didelių gabaritų atliekos – seni baldai, namų ūkio santechnikos įrenginiai (vonios, kriauklės, praustuvai ir pan.), būsto įrenginiai (seni langų rėmai, durys ir pan.), virtuvės įranga (senos dujinės viryklės ir pan.), kiti dideli namų apyvokos daiktai. Didelių gabaritų atliekų surinkimo metu bus surenkamos ir netinkamos naudoti automobilių padangos (ne daugiau kaip 4 vnt. iš vieno atliekų turėtojo).

Bendrovei priklausantis specialus automobilis, surenkantis atliekas, stovės parinktose patogiai privažiuojamose aikštelėse. Atliekų turėtojai atliekas turi pristatyti nurodytomis dienomis į nurodytas vietas savo ar nuomotu transportu ir atliekas sukrauti į didžiatūrį atliekų surinkimo konteinerį. Prašome nurodytose vietose nepalikti sukrautų atliekų prieš jų surinkimo dieną. Palikus atliekas, jų sukrovimu turi pasirūpinti seniūnija.


Didelių gabaritų atliekų surinkimo vietos ir grafikas


Savivaldybės administracijos informacija

Dalintis Facebook