Paieška
lt en

Pažino Žiemgalos kraštą ir laimėjo prizus

2022-09-07
Pažino Žiemgalos kraštą ir laimėjo prizus

Jau šeštus metus iš eilės rugsėjis pradžiugina keliauti mėgstančius lietuvius. Lietuvos ir Latvijos turizmo akcija „Pažinkime kaimynus Žiemgaloje“ baigėsi. Bauskės mieste burtų keliu paaiškėjo pagrindinių prizų laimėtojai. Jais tapo keturi Lietuvos ir tiek pat Latvijos keliautojų.

Priminsime, kad akcijos dalyviai per keturis mėnesius privalėjo nuvykti į 16 lankytinų vietų penkiose Lietuvos ir Latvijos savivaldybėse, atlikti konkrečias užduotis, nusifotografuoti ir gauti antspaudą savo dalyvio kortelėje. Tik įvykdžiusieji šias sąlygas galėjo pretenduoti į didžiuosius prizus. Šiais metais tokių buvo 133, iš jų 57 latviai ir 76 lietuviai.

Džiugu, jog vienas iš aštuonių prizų atkeliaus ir į Pasvalį. Bauskės savivaldybės skirtą elektrinį paspirtuką laimėjo Daina Kučiauskienė. Tuo tarpu mūsų savivaldybės įsteigtą prizą laimėjo Janis Mičiulis iš Latvijos.

Skelbiame visų pagrindinių prizų laimėtojus.

Bauskės savivaldybės prizus laimėjo: ROBERTAS NOREIKA (dviratis), RIMA MATULIONIENĖ (dviratis), DAINA KUČIAUSKIENĖ (elektrinis paspirtukas), LINAS NORKUS (elektrinis paspirtukas).

Lietuvos savivaldybių prizus laimėjo: DĀVIS ARĀJS (dviratis iš Biržų savivaldybės), ILZE KĒZE (dviratis iš Joniškio savivaldybės), JĀNIS MIČULIS (elektrinis paspirtukas iš Pasvalio savivaldybės), MĀRIS KAZĀKS (elektrinis paspirtukas iš Pakruojo savivaldybės).

Prizai bus įteikti rugsėjo 17 d. Joniškyje, Baltų vienybės dienos šventės metu.

Sveikiname nugalėtojus ir dėkojame visiems, dalyvavusiems akcijoje „Pažinkime kaimynus Žiemgaloje“!

 

Strateginio planavimo ir plėtros skyriaus informacija

Dalintis Facebook