Paieška
lt en

Priminimas valstybinės žemės nuomos mokesčio mokėtojams: pasitikite Naujus metus užbaigę darbus, kad šių metų nebaigti darbai ir skolos neslėgtų kitąmet!

2022-12-05
Priminimas valstybinės žemės nuomos mokesčio mokėtojams: pasitikite Naujus metus užbaigę darbus,...

Valstybinės žemės nuomos mokesčio sumokėjimo terminas baigėsi 2022 m. lapkričio 15 d., tačiau ne visi mokesčių mokėtojai yra sumokėję šį mokestį.

Mokesčių mokėtojų, kurie dar nėra sumokėję valstybinės žemės nuomos mokesčio, prašome nedelsiant sumokėti susidariusią skolą. Nesumokėjusiems asmenims minėto mokesčio nuo 2022 m. lapkričio 16 d. yra skaičiuojami delspinigiai 0,03 Eur už kiekvieną pavėluotą dieną nuo priskaičiuotos sumos.

Valstybinės žemės nuomos mokesčio deklaracijos buvo išsiųstos paštu, el. paštu. Asmenims, kurie nėra patikslinę savo gyvenamosios vietos (adresas be gatvės ir numerio ar numerio) žemės nuomos mokesčio deklaracijos buvo pateiktos seniūnijoms.

Mokesčio mokėtojai, išvykę, pakeitę ar visai nedeklaravę gyvenamosios vietos ir negavę valstybinės žemės nuomos mokesčio deklaracijos, prašome kreiptis tel. 8 658 34 223 arba el. paštu d.nariuniene@pasvalys.lt

Nesumokėtos žemės nuomos mokesčio skolos bus išieškomos teismine tvarka.

Žemės ūkio skyriaus informacija

Dalintis Facebook