Paieška
lt en

Pristatyk save parodoje „Atostogos Lietuvoje“ 2023

2023-02-20
Pristatyk save parodoje „Atostogos Lietuvoje“ 2023

2023 m. balandžio 21–23 d. Kauno Žalgirio arenoje užsikurs pats geriausias ATOSTOGŲ LIETUVOJE vakarėlis, kuris kviečia keliauti po Lietuvą taip, kaip iki šiol dar niekada nekeliavote.

Čia vyks didžiausia Lietuvoje vietinio ir atvykstamojo turizmo paroda – Atostogos Lietuvoje.
Svajonių atostogos yra tikrai ne Turkijoje ir ne Egipte po palme, o pašėlusiai smagioje Lietuvoje.

Siūlote jodinėjimą ant krokodilų? Nakvynes turistams po vandeniu ar viešbutį traukinyje? Organizuojate greitųjų sraigių lenktynių edukacijas? Ar užkuriate gintarinę pirtį? Gal nutrūtgalviškiausius žygius po pelkes? Ar mieruojate dangų balionais? Gaminate skaniausius ledus su spirgais? Ar kviečiate į patį geriausią restoraną?

Kviečiame viešbučius, restoranus, pramogų parkus, ekskursijų, edukacijų, degustacijų rengėjus ir kt. atvykti pristatyti savo veiklą ir parodos metu parduoti savo paslaugas didžiausiame geriausių atostogų vakarėlyje. Ar atvyksi pristatyti savo veiklą, parduoti paslaugas ir susipažinti su būsimais klientais?  

Dalyvių skaičius ribotas. Ar būsi tas laimingasis, kuris bus čia, priklauso tik nuo Tavęs – vietos visiems neužteks, nes Lietuva turi labai daug ką parodyti!  Užkurkime nepamirštamą atostogų vakarėlį Lietuvoje!

Dalyvių registracija į parodą ATOSTOGOS LIETUVOJE: Spausk čia

Kilus klausimams kreipkitės: Lina, tel. 8 684 06 001, e. p. linute@atostogoslietuvoje.lt

Lankytojų bilietai jau greitai prekyboje.

Parodos organizatorius: VšĮ „Atostogautojas“, partneriai: VšĮ „We love Lithuania“, projektas „Surink Lietuvą”, UAB „Ekspozicijų centras“

Dalintis Facebook